M.AR. - 170m/2

в проект

Проект “M.A.” е уникален апартамент, заемащ целия последен етаж от жилищна кооперация, с частен достъп до асансьора и изключително право на ползване на цялото покривно пространство. Панорамната 360-градусова гледка към града добавя несравнима стойност и престиж към този дом.

Layout

Интериорът е проектиран с внимание към детайла, използвайки висококачествени материали. Естественият фурнир в тъмна тоналност на дървото се съчетава хармонично със синтерования камък с мраморна жилка, създавайки изискан и съвременен облик. Камината във всекидневната добавя уют, а централната архитектурна колона служи като сепаратор между релакс зоната и кухнята с трапезарията, в която са вградени конвектори.
Телевизорът е с ротираща система, позволяваща гледане от различни части на помещението. Апартаментът разполага с функционално разпределени гардероби и пространства за съхранение. Подовата настилка е гранитогрес в декор на пясъчен камък, а отоплението е подово. Баните са с мазилкови стени, минимизиращи наличието на фуги и създаващи минималистичен дизайн. Проект “M.A.” съчетава лукс, функционалност и модерна естетика, създавайки уникално жилищно пространство, което отговаря на високите стандарти на своите собственици.

В процес

Scroll to Top